Dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji bivalni prostor družine

V dnevni sobi preživimo večino prostega časa, zato je pomembno, da se v njej tudi dobro počutimo. Ker prihajajo novi trendi hi-fi in tv naprav se z njimi menja tudi trend pohištva. Trendovski spodnji elementi so v večini primerov nizki, največkrat s predali, v zgornjem delu pa se pojavijo police in pravokotni elementi.

Uporabljajo se materiali kot so iveral, MDF v barvi ali visokem sijaju, laminat, furnir, steklo in aluminij.

Čiste linije, razigrana razporeditev elementov in sijaj materialov hkrati nudijo prostor eleganci in razposajenosti. Tako dnevna soba postane prijazna vsem članom družine in jih povezuje.

Za vse tiste, ki še vedno prisegate na klasične oblike, z veseljem izdelamo regal iz masivnega lesa ali furnirja v vaši najljubši barvi.

Imate vprašanje? Želite ponudbo?


Uporabite kontaktne podatke in pridobite vse potrebne informacije še danes!


KONTAKTNI PODATKI

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več