Vrata

Vhodna vrata

Vhodna vrata so obraz vašega doma in ustvarjajo prvi vtis. Pomembno je da so hkrati prijazna vam in vašim gostom ter neprijazna nazaželenim obiskovalcem. Za vas izdelujemo masivna vhodna vrata.

Okvir krila in podboj sta izdelana iz troslojnega lepljenega lesa smreke, hrasta ali sibirskega macesna. Prav tako so tudi polnila troslojna in izolacijska. Vrata so površinsko obdelana z debeloslojno lazuro TEKNOS.

Notranja vrata

Notranja vrata ločujejo in združujejo prebivalce doma. So element prav vsakega prostora v vašem stanovanju, zato je prav, da jih skrbno izberete. Izdelujemo masivna in furnirana notranja vrata.

Masivna notranja vrata so izdelana iz masivnega lepljenega lesa domačih drevesnih vrst. Furnirana vrata so izdelana iz eurolight plošč, ki so oplaščene z MDF in furnirane z različnimi furnirji.

Imate vprašanje? Želite ponudbo?


Uporabite kontaktne podatke in pridobite vse potrebne informacije še danes!


KONTAKTNI PODATKI

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več