O nas

Mizarstvo Vetrih


Smo manjša obrtniška mizarska delavnica in se že od leta 1996 ukvarjamo z izdelavo pohištva po naročilu. Naši kupci so predvsem stranke, ki si želijo svoj dom opremiti po meri in svojih željah, mi pa jim z veseljem prisluhnemo in uresničimo želje.

Strankam pomagamo pri odločitvi izbire materialov kot tudi same postavitve pohištva. Izdelujemo vse vrste pohištva kot so kuhinje, dnevne sobe, spalnice kot tudi notranja in vhodna vrata ter stopnice. Veliko strank se odloči za opremo cele hiše saj pri nas lahko dobijo vse na enem mestu.

Sodelujemo z dobavitelji priznanih znamk pohištvenega okovja in ivernih plošč (BLUM, GRASS, EGGER, FUNDERMAX, KERROCK).

Zadnji čas pa je zopet povečalo povpraševanje po masivnem in furniranem pohištvu. Vsaki stranki posebej prisluhnemo in se trudimo da delo opravimo v dogovorjenem času. V času našega delovanja imamo zelo veliko zadovoljnih strank, kar nam je posebej v ponos.

V kolikor opremljate stanovanje, gradite hišo ali pa potrebujete le kos stavbno ali notranje pohištvo, vam z veseljem priskočimo na pomoč.

Smo profesionalni

Smo zanesljivi

Spoznajte ekipo


Našo ekipo sestavlja skupina strokovnjakov iz področja izdelave pohištva po naročilu. Sodobno opremljen strojni park in tehnično usposobljeno osebje je garancija za kakovostno stavbno ali notranje pohištvo za vaš dom.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več