Kuhinje

Ali namenite kuhiniji dovolj pozornosti?

Kuhinja je v našem domu osrednji prostor. Ni namenjena le pripravi hrane, pač pa se v kuhinji druži družina in njeni ožji prijatelji.

Pri opremljanju stanovanja je ravno kuhinja navadno prva na vrsti in za vaše zadovoljstvo je nujno, da izbiri kuhinjskega pohištva namenite dovolj pozornosti.

Moderne kuhinje

Čistost ravnih linij in gladkih potez zapeljuje že na prvi pogled. Uporabljajo se novi materiali in barve, najpogosteje MDF, furnirji eksotičnih drevesnih vrst, laminat, kerrock, kamen, steklo, kovina inox in aluminij, ki napolnijo prostor z umirjeno eleganco.

Domiselna osvetlitev, mehko zapiranje, visoki sijaj in drugi detajli poudarjajo značaj moderne kuhinje. Z novimi idejami, dizajni in drznimi kombinacijami trendovskih barv ter materialov bomo skupaj ustvarili kuhinjo po vaših merah in željah, ki se ji je ne boste mogli upreti.

Klasične kuhinje

Klasične kuhinje dajejo pridih domačnosti in topline. Masivna kuhinja ni nikoli iz mode in je primerna za tiste, ki jim toplina lesa veliko pomeni. Ti ljudje lahko s ponosom rečejo, da imajo npr. hrastovo kuhinjo, iz tistega hrasta, ki je rasel ob robu gozda. Uporabljamo les ali furnir domačih drevesnih vrst in moderno okovje z mehkim zapiranjem. Z nekaj svežimi idejami lahko klasična kuhinja pridobi vse tehnične prednosti modernih kuhinj, pogled nanjo pa ostane nostalgično domač.

 

Imate vprašanje? Želite ponudbo?


Uporabite kontaktne podatke in pridobite vse potrebne informacije še danes!


KONTAKTNI PODATKI

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več