Spalnice

Tretjino svojega življenja prespimo

Tretjino svojega življenja prespimo, torej v spalnici preživimo največ časa. Izjemno pomembno je, da se v njej počutimo prijetno, saj se le tako lahko dobro naspimo. Pohištvo v spalnici je tisto, ki ustvarja toplino, varnost in mehkobo.

Posteljo največkrat izdelamo iz masivnega lesa. To prinaša osrednjemu delu spalnice dve prednosti: daje močno konstrukcijo, hkrati pa je les material, ki je zdravju prijazen, posebej za alergike in asmatike.

Prav tako je zelo pomembna višina postelje, ki jo je potrebno prilagoditi potrebam posameznika, da je vstajanje iz postelje prijetno in brez bolečin.

Omare v spalnici so lahko klasične ali vgradne z drsnimi vrati. Paleta barv in možnosti je neskončna. Mehka osvetlitev, oblazinjeni deli pohištva, ogledala in druge malenkosti lahko v spalnici pričarajo še posebej prijetno vzdušje. Ko imate spalnico izdelano po vaši meri in okusu, vam spanje postane užitek.

Imate vprašanje? Želite ponudbo?


Uporabite kontaktne podatke in pridobite vse potrebne informacije še danes!


KONTAKTNI PODATKI

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več